www.keritesrendszerek.hu
FőoldalAkciókÁrakA kerítés látMi az a gabion?Kreatív ötletek, tippekHírek, újdonságokLetöltésKapcsolatReferenciákOnline információ
Betafence

Kerti ötletek

FÉM MINIKERÍTÉS
Szépen kialakított virágágyásait kedvenc kutyusa unalmában játék gyanánt gyakran tönkreteszi. A virágokra ugrál, pont a tulipán hagymák közt ássa el kedvenc csontját. Gyerekeink is előszeretettel nézik homokozónak a friss ágyásokat. Használjon LUXURSUS, LUXANET hálót Multistick oszlopokkal, hogy fáradságos kerti munkáját megvédje kedvenceitől. Könnyen, gyorsan telepíthető, időjárásálló festést és gondozást nem igénylő kerítéseink hosszútávon garantálják a szép, gondozott kert gyönyörű látványát.
Kiskerti kerítés
Kiskerti kerítés Kiskerti kerítés Kiskerti kerítésKiskerti kerítés KERT DÍSZÍTÉS
Egyedi növény figurákat alakíthat ki fém rácsaink segítségével. A Hexanet és Casanet tartó segítségével megadott gyönyörű formák közül sem tűnik elő rozsdafolt, mivel rácsaink az időjárás hatásai ellen felület védettek. Illetve a maradék anyagot palántáink védelmére fordíthatjuk vagy sziklanövényeink bemutatására. Egyedi megjelenésű kerti asztalt, lépcső kialakítást, labirintust tudunk GABION támfal hálóink segítségével kialakítani. Lugasokat, növényfuttatókat lásd külön fejezetben.
Kiskerti kerítés Kiskerti kerítésHASZNOS KERTI KIEGÉSZÍTŐK
Ruhaszárító oszlopaink és drótköteleink gondozás mentesek. A férfi a festésre fordított időt megspórolva a ruhák teregetésében segít nagy örömmel. Kiskerti kerítés
Kiskerti kerítés Kiskerti kerítés


Kiskerti kerítés Komposztáló segítségével a háztartási szerves szemét, levágott széna komposztálható és a kert termőképességének javítására fordítható. A komposztáló könnyen a kert másik végébe telepíthető illetve húsvéti időben pedig mint nyúlketrec is funkcionálhat
Lezáró rács hátsó tárolóhoz. Tároló rács
Rács Kerti gyerek lezáró rács multistick oszlopokkal és hatszögfonatú hálóval gyorsan megoldható, lezárás könnyen átrakható!
FA MINIKERÍTÉS
Növényeink természethű, kedvező árfekvésű védelmére ,kert részek leválasztásának megoldására javasoljuk mini kerítésünket. Panoráma minikerítés egyszerűen földbe beszúrással telepíthető, könnyen áthelyezhető. Hagyományos ágyásszegélyeket is használhatunk ugyan ezen célból. Itt az ágyásszegély félig beásása kicsivel több munkát igényel.
Ágyásszegély
Ágyásszegély Ágyásszegély


KERTI TÁMFAL
Lejtős területen a kialakított lépcsőzéseket támfal segítségével védhetjük a talaj lemorzsolódásától. Fontosabb növényeinket, bokrainkat emelt virágágyásba helyezzük, hogy jobban kiemeljük szépségüket, illetve védjük őket a kellemetlenkedő külső behatásoktól. Ideális, gyors megoldás a Traverse leszúrható támfal, vagy a hagyományos ágyásszegély megoldások. Erősebb támfalakhoz hegyezett cölöpjeinket ajánljuk.
Támfal
Támfal Traverse támfal Támfal


KERTI HÍD
Kerti tavakhoz, virágágyások feletti átjáráshoz, járó utak összekötéséhez . Fa Riviera hidunkat ezen igényekhez javasoljuk.
Kiskert hídja Kiskert hídja  
tüzifatároló orlando SZEMETES TÁROLÓ, KOMPOSZTÁLÓ, TÜZIFA TÁROLÓ
Ki ne mérgelődött volna már a kerthez nem illő kuka, levél halom, szerves hulladék illetve széteső tűzifa rakás miatt. Kertünkhöz a hozzáillő hangulatot, rendszerezettséget ezen termékeink segítségével teremthetjük meg.
Komposztáló Szemetes tároló


SZERSZÁM TÁROLÓ, KERÉKPÁR TÁROLÓ
Kert végében helyhiány miatti gondok megoldására javasoljuk kerti szerszám tárolónkat és kerékpár tárolónkat. Szerszám tárolónk kihajtható asztala segíti az Ön munkavégzését.
Kerti tároló
Kerti tároló


Gondja van az oldallal?  Írjon a    gondomleirom@gmail.com   címre!

Minden jog fenntartva. Kerítésrendszerek Kft. 2009